Header image
REZERVÁCIA UBYTOVANIA
Krok 1/2

Denné Menu

Ponuku aktualizujeme každý týždeň

Dôležité!

Od pondelka 8. 6. 2020 je reštaurácia hotela Ferum znovu otvorená. Otváracie hodiny sú však pozmenené nasledovným spôsobom:

pondelok – piatok               7:00 – 15:00
sobota – nedeľa                ZATVORENÉ

Pondelok 29.06.2020

MENU 1:

0,33l Brokolicový krém (O,M)

120g Kuracie na smotane (O,M)

180g Maslové halušky (O,M,V)    5,50€

MENU 2:

0,33l Brokolicový krém (O,M)

130g Belehradský rezeň (O)     5,50€

 

Utorok 30.06.2020

MENU 1:

0,33l Zemiaková na kyslo (O,M)

120g Maďarský guláš (O)

130g Parená knedľa (O,V, M)     5,50€

MENU 2:

0,33l Zemiaková na kyslo (O,M)

120g Kurací steak s lesnou omáčkou (M)

180g Americké zemiaky                5,50€

 

Streda 01.07.2020

MENU 1:

0,33l Fazuľová s údeným mäsom (O,Z)

120g Kurací rezeň v syrovom ceste (O,M,V)

180g Pečené zemiaky (M)                5,50€

MENU 2:

0,33l Fazuľová s údeným mäsom (O,Z)

350g Prírodný bravčový plat so šunkou a volským okom (O,V)

180g Miešaná ryža                          5,50€

 

Štvrtok 02.07.2020

MENU 1:

0,33l Boršč (Z,M)

150g Kuracie soté v zemiakovej placke (O,H,M,V)

100g Hranolky                        5,50€

MENU 2:

0,33l Boršč (Z,M)

120g Penne s kaparovo – olivovou omáčkou s klobásou a syrom (O,V,M) 5,50€

 

Piatok 03.07.2020

Reštaurácia z dôvodu súkromnej akcie zatvorená.

 

Gramáž mäsa je uvedená v surovom stave.